logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Flyttstädning i Lund

Prisförfrågan Flyttstädning

Professionell flyttstädning i Lund när det är som bäst och billigast. En flyttstädning är väldigt omfattande och tidskrävande. Det är en rejäl städning och rengöring som skall göras av huset, lägenheten eller lokalen och kraven är höga när städningen skall godkännas. Det är därför bekvämt och prisvärt att istället anlita en städfirma som gör jobbet åt dig. Då kan du fokusera helt på ditt nya boende istället.

Vad ingår i flyttstädningen?

Klart Rent utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstäd och lämnar garanti på utfört arbete. I flyttstädningen ingår fönsterputsning och följande moment:

Bostadsrum

Rengöring av golv

Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor samt element

Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)

Kök/pentry

Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)

Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar

Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan)

Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)

Avtorkning av belysning

Bad och toalett

Rengöring av all sanitet, även under badkaret (front till Jacuzzi nedmonteras och återställes av kund)

Rengöring av kakelväggar

Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt

Golvbrunnar och ventiler rengörs

Förvaringsutrymmen rengörs

Avtorkning av belysning

Inför flyttstädning i Lund

Inför din flyttstädning i Lund är det bra om du ser till så att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda. Klart rent AB tillhandahåller material och utrustning för städningen. Befintliga skador måste rapporteras innan flyttstädningen påbörjas, exempelvis fönsterrutor som ej går att öppna. Vill du få städat förråd, tvättstuga och garage kan du beställa detta separat.

 

Flyttstädning Lund

Garanti Flyttstäd

Vi har en kvalitetsgaranti på vår flyttstäd tjänst som innebär att vi rättar till det som inte blir godkänt vid besiktningen eller som du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senaste två dagar efter besiktningen.

Om du avbokar senare än fem arbetsdagar före bokad dag, utgår full debitering.

Vill du vi skall städa ditt nya boende när ni flyttat in? Klicka här för hemstädning

Vad skall man tänka på?

Det finns mycket att tänka på vid en flyttstädning. Det är hyresgästens eller säljarens ansvar att se till att hemmet är i gott skick när det returneras till hyresvärden eller den nya ägaren. Se därför till att det görs ordentligt och professionellt.

Om du vill göra rengöringen själv finns det några saker du bör tänka på. En flyttstäd är en extremt grundlig städning. En professionell städfirma uppskattar vanligtvis cirka 10 timmars rengöring när man räknar på priset. Du bör också tänka på att din rengöring kanske inte är tillräckligt bra. Städar man själv kan det faktiskt ta flera dagar, speciellt om du skall lämna ett stort hus. Så oavsett hur bra du är på städning räcker det vanligtvis inte för att vara godkännas av hyresvärden/nya ägaren. Det kan leda till att ni får klagomål och att du ändå tvingas hyra in ett städföretag som du måste betala för, efter att du har använt både tid och energi på städning som slutade med att vara otillräcklig.

  Typ av lokal*

  Extra utrymmen
  BalkongInglasad balkongGarageUteförråd

  Önskat städdatum:

  Frågor & funderingar

  Om du har några frågor eller funderingar om flyttstädning i Lund så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

  Du kan skicka in en prisförfrågan här på sidan för att snabbt får reda hur mycket det skulle kosta.  Kontakta oss här.